Grillowana polędwica wołowa z polędwicą ziołowo-czosnkowo-pieprzową
Grillowana polędwica wołowa z powłoką ziołowo-czosnkowo-pieprzową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 13 i kosztuje $5.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem, Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym.
Instrukcje
Przygotuj wołowinę: odciąć nadmiar tłuszczu ostrym nożem. Złóż cienki koniec końcówki Pod, aby zbliżyć grubość pozostałej części pieczenia. Zawiąż sznurkiem rzeźniczym, a następnie wiązaj pieczeń sznurkiem co 11/2 do 2 cali (aby pieczeń zachowała swój kształt). Przycinaj srebrną skórę nożyczkami, aby pieczeń nie kłaniała się podczas gotowania. Następnie wymieszać olej, czosnek, rozmaryn, tymianek, pieprz i sól; pocierać pieczeń do pokrycia. Odstaw mięso na bok.
Albo zbudować ogień węglem drzewnym w połowie grilla lub włączyć wszystkie palniki gazowe na wysokości przez 10 minut. Nasmarować ruszt nasączoną olejem szmatką za pomocą szczypiec.
Umieść wołowinę na gorącym stojaku i zamknij pokrywkę; grilluj do dobrze usmażonego, około 5 minut. Obróć mięso i zamknij pokrywkę; grilluj, aż dobrze usmażone na drugiej stronie, kolejne 5 minut.
Przenieś mięso na chłodną stronę grilla na węgiel drzewny lub wyłącz palnik bezpośrednio pod mięsem i włącz pozostałe jeden lub dwa palniki (w zależności od stylu grilla) do średniego. Gotuj, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą sekcję zarejestruje 130 stopni dla różowego różu, 45 do 60 minut, w zależności od wielkości polędwicy i grilla.
Pozostawić mięso na 15 minut przed rzeźbieniem.