Grillowana polędwica wołowa z polędwicą ziołowo-czosnkowo-pieprzową

Grillowana polędwica wołowa z polędwicą ziołowo-czosnkowo-pieprzową
Grillowana polędwica wołowa z powłoką ziołowo-czosnkowo-pieprzową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 13 i kosztuje $5.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z polędwicą Zielono-czosnkową z Czerwonym i żółtym pieprzem, Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym.

Instrukcje

1
Przygotuj wołowinę: odciąć nadmiar tłuszczu ostrym nożem. Złóż cienki koniec końcówki Pod, aby zbliżyć grubość pozostałej części pieczenia. Zawiąż sznurkiem rzeźniczym, a następnie wiązaj pieczeń sznurkiem co 11/2 do 2 cali (aby pieczeń zachowała swój kształt). Przycinaj srebrną skórę nożyczkami, aby pieczeń nie kłaniała się podczas gotowania. Następnie wymieszać olej, czosnek, rozmaryn, tymianek, pieprz i sól; pocierać pieczeń do pokrycia. Odstaw mięso na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Albo zbudować ogień węglem drzewnym w połowie grilla lub włączyć wszystkie palniki gazowe na wysokości przez 10 minut. Nasmarować ruszt nasączoną olejem szmatką za pomocą szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Umieść wołowinę na gorącym stojaku i zamknij pokrywkę; grilluj do dobrze usmażonego, około 5 minut. Obróć mięso i zamknij pokrywkę; grilluj, aż dobrze usmażone na drugiej stronie, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4
Przenieś mięso na chłodną stronę grilla na węgiel drzewny lub wyłącz palnik bezpośrednio pod mięsem i włącz pozostałe jeden lub dwa palniki (w zależności od stylu grilla) do średniego. Gotuj, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą sekcję zarejestruje 130 stopni dla różowego różu, 45 do 60 minut, w zależności od wielkości polędwicy i grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
5
Pozostawić mięso na 15 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia15
Magazyn