Grillowana Pierś Z Indyka

Grillowana Pierś Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj grillowanej piersi z indyka. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 1,28 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 4G tłuszczu i w sumie 161 kalorii. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, pieprz, sok żurawinowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Grillowana Pierś Z Indyka, Pierś Z Indyka Z Grilla Cytrusowego, oraz Bbq 3000 Grillowana Pierś Z Indyka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść indyka w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Połącz kolejne pięć składników; polej indyka. Zamknij i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj indyka pod przykryciem na pośrednim ogniu przez 1-1 / 4 do 1-1 / 2 godzin lub do momentu, gdy soki będą klarowne, a termometr do mięsa wskaże 170°. W międzyczasie połącz składniki sosu w rondlu; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn