Grillowana Pierś Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj grillowanej piersi z indyka. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 1,28 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 4G tłuszczu i w sumie 161 kalorii. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, pieprz, sok żurawinowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Grillowana Pierś Z Indyka, Pierś Z Indyka Z Grilla Cytrusowego, oraz Bbq 3000 Grillowana Pierś Z Indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść indyka w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Połącz kolejne pięć składników; polej indyka. Zamknij i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc, od czasu do czasu obracając.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj indyka pod przykryciem na pośrednim ogniu przez 1-1 / 4 do 1-1 / 2 godzin lub do momentu, gdy soki będą klarowne, a termometr do mięsa wskaże 170°. W międzyczasie połącz składniki sosu w rondlu; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje, około 5 minut.