Grillowana pełnoziarnista Sałatka Pita z dressingiem Pietruszkowo-czosnkowym

Grillowana pełnoziarnista Sałatka Pita z dressingiem Pietruszkowo-czosnkowym to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 234 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 21 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 18 minut. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pita, soku z cytryny, zieleni i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, co jest dobre. Spróbuj Grillowana pełnoziarnista Sałatka Pita z dressingiem Pietruszkowo-czosnkowym, Ciepła sałatka z komosy ryżowej z grillowanym halloumi i dressingiem z pietruszki, oraz Pełnoziarniste Chipsy Pita Z Parmezanem Czosnkowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Połącz ocet, sok z cytryny, musztardę, miód, czosnek, cebulę, pietruszkę, sól i pieprz do smaku oraz olej w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Wlej połowę mieszanki do dużej miski, dodaj warzywa i lekko wymieszaj, aby pokryć. Posyp każdą pitę odrobiną zieleni i skrop większą ilością dressingu przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Maison Noir pukać do Wood Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay]()
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.