Grillowana pełnoziarnista Sałatka Pita z dressingiem Pietruszkowo-czosnkowym

Grillowana pełnoziarnista Sałatka Pita z dressingiem Pietruszkowo-czosnkowym
Grillowana pełnoziarnista Sałatka Pita z dressingiem Pietruszkowo-czosnkowym to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 234 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 21 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 18 minut. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pita, soku z cytryny, zieleni i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, co jest dobre. Spróbuj Grillowana pełnoziarnista Sałatka Pita z dressingiem Pietruszkowo-czosnkowym, Ciepła sałatka z komosy ryżowej z grillowanym halloumi i dressingiem z pietruszki, oraz Pełnoziarniste Chipsy Pita Z Parmezanem Czosnkowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Połącz ocet, sok z cytryny, musztardę, miód, czosnek, cebulę, pietruszkę, sól i pieprz do smaku oraz olej w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlej połowę mieszanki do dużej miski, dodaj warzywa i lekko wymieszaj, aby pokryć. Posyp każdą pitę odrobiną zieleni i skrop większą ilością dressingu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Maison Noir pukać do Wood Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn