Grillowana papryka i ser Pizza
Przepis Grillowana papryka i Pizza ser może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 447 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Mieszanka sera mozzarella, cebula, sos do pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza z kiełbasą z grilla z sałatką z papryki, Papryka, czerwona cebula i kozi ser Pizza, oraz Papryka, Czerwona Cebula I Kozi Ser Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sos do pizzy rozprowadzić na pizzacrust.
Posypać serem mozzarella. Ułóż paprykę, cebulę ipodstaw na wierzchu.
Umieść pizzę na arkuszu wytrzymałej folii aluminiowej lub patelni do pizzy.Przykryj i grilluj od 4 do 6 cali od średniego ciepła 8 do 10 minut oruntil ser topi się i pizza jest dokładnie podgrzewana.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casan Emma Chianti Classico. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.