Grillowana Nektarynkowa Kruszonka

Grillowana Nektarynkowa Kruszonka
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Jeśli 1,76 zł za porcję spada w budżecie, Grillowana kruszonka z nektarynki może być wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Mieszanka sera mascarpone, ale nektaryny, pieczone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Crumble Jeżyna-Nektaryna, Malina, Nektaryna i mango Crumble, oraz Malina, Nektaryna I Mango Crumble dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).W małej misce wymieszać ser mascarpone, cukier i skórkę z cytryny, aż do równomiernego połączenia, a następnie odstawić.W międzyczasie, umieścić pekan, brązowy cukier, masło, i cynamon w średniej misce i szczypta mieszaniny razem z palcami, aż wilgotne i kruche; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CynamonCynamon
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać miód, brandy i wanilię razem w małej misce; odstawić.Gdy grill jest gotowy, nektaryny umieścić na blasze do pieczenia i umyć obie strony mieszaniną miodu, wykorzystując to wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
WaniliaWanilia
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieścić nektaryny wycięte bok w dół na grillu (rezerwy blachy do pieczenia). Przykryć grill i gotować, aż pojawią się znaki grill na dnie, o 2 do 3 protokół.Używając płaskiej metalowej szpatułki, Odwróć nektaryny. Podzielić mieszaninę orzechów pekan między połówki nektaryny, używając jej wszystkich (około 1 czubatej łyżki stołowej na połowę). Przykryj grill i gotuj, aż pojawią się ślady grilla na drugiej stronie, a nektaryny zaczną mięknąć, o 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usuń nektaryny do zarezerwowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej, polewając mieszanką cytrynowo-mascarpone tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
CytrynaCytryna
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn