Grillowana kukurydza na kolbie z masłem ziołowym

Grillowana kukurydza na kolbie z masłem ziołowym
Grillowana kukurydza na kolbie z masłem ziołowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kukurydzę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowana kukurydza z masłem ziołowym, Grillowana kukurydza z masłem Parmezanowo-ziołowym, oraz Grillowana kukurydza z masłem ziołowo-czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wytnij 4 arkusze folii o wymiarach 18x12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieść każde ucho kukurydzy na środku 1 arkusza folii. W małej misce wymieszać składniki masła ziołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Szczotka lub łyżka masła ziołowego na powierzchni każdego ucha. Podnieś 2 strony folii, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Umieść owiniętą kukurydzę na grillu na średnim ogniu. Gotować 15 do 20 protokół, obracając od czasu do czasu, do miękkości. Ostrożnie otworzyć folię, aby umożliwić ucieczkę gorącej pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Skropić kukurydzę pozostałym masłem ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn