Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Szczypiorkowo-Koprowym
Grillowana kukurydza na kolbie ze szczypiorkiem - masło Koprowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 104 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kłosy kukurydzy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Spróbuj Kukurydza grillowana z masłem szczypiorkowym, Masło szczypiorkowe do grillowanej kukurydzy, oraz Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kukurydzę moczyć w chłodnej wodzie 15 minut. Odciągnąć łuski; usunąć i wyrzucić jedwab.
Odcedzić kukurydzę i osuszyć.
Wymieszać masło i pozostałe 3 składniki; pędzel na każde ucho. Wyciągnij łuski z powrotem na kukurydzę. Wiązać sznurek wokół łuski, w razie potrzeby.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
8 do 10 minut z każdej strony. (Uważaj, aby łuski się nie zapaliły.)
Uwaga: kukurydza może być łuskana i pakowana w folię. Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu 30 minut, obracając co 10 minut.