Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija

Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 52g tłuszczu i w sumie 640 kalorii. Za 2,83 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, szczypiorek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, który jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija, Grillowana Kolba kukurydzy z masłem Chili-limonkowym i serem Cotija, oraz Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i queso Fresco.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniego. Obierz łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Usuń jedwabie i odzyskaj kukurydzę za pomocą łuski. Moczyć w dużej misce z zimną wodą przez 30 minut.
Usuń kukurydzę z wody i strząśnij nadmiar.
Umieść kukurydzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj przez 15 do 20 minut.
Rozpakuj kukurydzę i posmaruj masłem czosnkowym.
Posyp serem cotija i wyciśnij limonką.
Posyp posiekanym szczypiorkiem, do dekoracji.
Połącz masło, czosnek, habanero i szczypiorek w robocie kuchennym i przetwarzaj na gładką masę. Dopraw solą i pieprzem. Odłóż na bok, aż będzie gotowy do użycia.