Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym

Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym
Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka extravirgin oliwy z oliwek, kapary, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Grillowane kotlety cielęce i Radicchio z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Sałatka Z Grillowanych Kalmarów Z Cytryną, Kaparami I Pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połącz pierwsze 6 składników i 1 łyżeczkę oleju w robocie kuchennym i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji. Z włączonym procesorem powoli dodawać wodę przez zsyp żywności; proces aż do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać paprykę i cebulę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Połączyć pozostałe 1 łyżeczka oleju i kałamarnicy; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Na kalmary posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
KałamarnicaKałamarnica
7
Umieść kałamarnicę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty lub do końca, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Kalmary pokroić w cienkie paski; dodać do mieszaniny oliwek, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
KałamarnicaKałamarnica
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn