Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym

Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym
Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka extravirgin oliwy z oliwek, kapary, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Grillowane kotlety cielęce i Radicchio z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Sałatka Z Grillowanych Kalmarów Z Cytryną, Kaparami I Pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połącz pierwsze 6 składników i 1 łyżeczkę oleju w robocie kuchennym i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji. Z włączonym procesorem powoli dodawać wodę przez zsyp żywności; proces aż do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać paprykę i cebulę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Połączyć pozostałe 1 łyżeczka oleju i kałamarnicy; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Cienki-Cienki-
6
Na kalmary posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
7
Umieść kałamarnicę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty lub do końca, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Kalmary pokroić w cienkie paski; dodać do mieszaniny oliwek, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn