Grillowana Jicama, rzodkiewki, szalotki i kurczak w stylu azjatyckim " Chimichurri

Grillowana Jicama, rzodkiewki, szalotki i kurczak w stylu azjatyckim " Chimichurri to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób lubiło to Południowoamerykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukier, jicama, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gotowane Krewetki Z Miodem Miodowym, Rzodkiewkami, Jicamą I Szalotkami, Grillowany kurczak Azjatycki z Bok Choy, grzybami Shiitake i rzodkiewką, oraz Hamburgery Z Łososia Azjatyckiego Z Grillowaną Szalotką.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury za pomocą obu palników. Po podgrzaniu należy obrócić lewy palnik na średnie ciepło (pozostawić prawy palnik na dużym ogniu).
Połącz pierwsze 7 składników w mini robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane. Z włączonym procesorem stopniowo dodawać wodę, 1 łyżkę stołową na raz; procesować, aż będzie gładki.
Połączyć jicama, rzodkiewki, cebula i olej, podrzucając do herbu. Ułóż jicama i rzodkiewki po prawej stronie stojaka na grilla (na dużym ogniu) i cebuli po lewej stronie stojaka na grilla( na średnim ogniu); grill 4 minuty z każdej strony lub do miękkości i dobrze oznaczone.
Zdjąć z grilla; rzodkiewki pokroić na pół.
Warzywa posypać 1/4 łyżeczki soli. Trzymaj ciepło.
Kurczaka posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Zorganizować kurczaka po prawej stronie grill rack( na dużym ogniu); grill 4 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Na każdym z 4 talerzy umieść 1 udko z kurczaka; warzywa podziel równomiernie między talerze.
Podawać z około 1/4 szklanki sosu.