Grejpfruty i białe buraki z jogurtem i estragonem
Grejpfrut i białe buraki z jogurtem i estragonem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz buraki chioggia, liście estragonu, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą, Buraki z musztardą i estragonem, oraz Buraki & Rozgniecione Awokado Z Grejpfrutem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. grzać orzech piniowysoką blachę do pieczenia, tossingoccasionally, aż złoty brąz, 6-8minutes; ostudzić.
Zwiększyć temperaturę pieca do 204°.
Buraki ułożyć na arkuszu papieru pergaminowego, wytrzeć buraki olejem i posolić. Zamknij pergamin i olej wokół buraków.
Umieścić pakiet na arkuszu pieczenia i pieczone buraki do miękkości, 40-50minutes. Rozpakować buraki i ostudzić.
Buraki obrać i cienko pokroić w okrągłe plasterki.Wrzucić buraki i ocet w średniej misce; doprawić solą i odstawić 15 minut.
W międzyczasie drobno zetrzeć 1/2 łyżeczki skórki z 1 grejpfruta i odstawić. Używając ostrego, małego noża, wyciąć całą skórkę i białą skórkę z obu grejpfrutów; wyrzucić. Cienko pokroić w plastry.
Umieścić jogurt w małej misce; doprawić solą i dobrze wymieszać. Łyżka na talerze.Na wierzch jogurt z burakami i pokrojonym grejpfrutem, następnie estragon, prażone orzeszki piniowe i konserwowana Skórka z grejpfruta.
DO przodu: buraki można prażyć 2 dni; pozostawić do ostygnięcia. Kryj się i wyluzuj. Orzeszki sosnowe można prażyć 1 dzień wcześniej; przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej.