Greg ' s Hot Peach Pie
Greg ' s Hot Peach Pie wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brzoskwinie, paprykę habanero i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Greg Brown ' s pieczony czerwony pieprz Crostini przepis, oraz Greg ' s Goodies AKA czekoladowe batony z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 1/2 szklanki mąki i soli do miski roboczej robota kuchennego, i pulsować krótko raz lub dwa razy, aby połączyć.
Dodaj 9 łyżek schłodzonego niesolonego masła i pulsuj 4 lub 5 razy, kilka sekund na raz, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Po uruchomieniu maszyny wlej nektar brzoskwiniowy do ciasta, 1 łyżkę na raz, aż ciasto zbierze się w kruchą masę.
Ciasto przełożyć do miski, uformować w kulkę i owinąć folią. Przechowywać w lodówce, aby nawodnić ciasto, o 30 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść 4 posiekane brzoskwinie w maszynce i pulsuj do puree, około 1 minuty.
Dodać mieloną paprykę habanero, 1 łyżeczkę na raz, i puree, aż będzie gładka.
Pozostałe 6 pokrojonych brzoskwiń umieścić w misce i lekko wymieszać z puree habanero.
W misce wymieszaj 1/3 szklanki mąki, biały cukier i 1/4 szklanki zmiękczonego niesolonego masła, aż utworzy kruchą mieszaninę; odstaw streusel na bok.
Pokroić ciasto na pół i zwijać każdą połowę w okrąg o średnicy około 10 cali. Dopasuj jedno kółko ciasta do 9-calowego naczynia do ciasta.
Wlać nadzienie brzoskwiniowo-habanero do dolnej skorupy ciasta i posypać kruchym cukrem streusel. Dopasuj górną skórkę do ciasta i zaciskaj widelcem, aby uszczelnić krawędzie.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie w celu odpowietrzenia pary.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złocisto-brązowe, a nadzienie będzie bulgotać i zagęścić, około 50 minut.