Greckie ciasta z dorsza mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,55 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pietruszkę z płaskim liściem, jajko, filety z dorsza i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Greckie Ciasta Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić mleko do gotować na średnim ogniu w średnim, ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj rybę; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Dobrze spuścić.
4
Połącz rybę, 1/4 szklanki panko i dalej 8 składników (przez 1 ząbek czosnku); wymieszaj 1 łyżkę soku. Podzielić mieszankę rybną na 8 równych porcji, kształtując każdą W patty o grubości 1/2 cala. Drage paszteciki w pozostałych 1/4 szklanki panko, naciskając na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj 4 paszteciki na patelnię i gotuj przez 4 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz procedurę z pozostałą oliwą z oliwek i pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Skropić pozostałą 1 łyżką soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
9
Aby przygotować sos, połączyć majonez rzepakowy i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.