Greckie Burgery z indyka w sosie z ogórków
Przepis Grecki hamburgery z indyka z miętowym sosem ogórkowym może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidor, liście oregano, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać beztłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Bardzo Jagodowy jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Greckie hamburgery jagnięce z sosem ogórkowym, Greckie Burgery z indyka w sosie Tzatziki, oraz Hamburgery z indyka jagnięcego w sosie jogurtowym ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. W średniej misce, wymieszać składniki sosu ogórkowego; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Szpinak ugotować zgodnie z zaleceniami na pudełku; lekko ostudzić. Ściśnij, aby dobrze spuścić. W dużej misce, wymieszać schłodzony szpinak, Indyk, 1/4 szklanki jogurtu, oregano, sól czosnkowa i pieprz. Kształt na 5 Owalne paszteciki, każdy o grubości około 1/2 cala. Na patelni brojlerów umieść paszteciki. Broil z topów o 5 cali od ciepła 10 do 12 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku hamburgery czyta 74°.
Umieść 2 połówki pomidorów w połówkach kieszeni pita; umieść hamburgery na plastrach pomidorów. Aby służyć, top każdy burger z około 3 łyżki sosu.