Grecki makaron z pomidorami i białą fasolą
Grecki makaron z pomidorami i białą fasolą to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser feta, fasola cannellini fasola, penne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Makaron Z Białą Fasolą, Pomidorami I Kiełbasą, Grecka fasolka szparagowa z pomidorami i serem Feta, oraz Łosoś z białą fasolą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pomidory i fasolę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut.
Dodać szpinak; gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.
Umieść 1 szklankę makaronu na każdym z czterech talerzy; top każdej porcji z 1 1/4 szklanki sosu i 2 łyżki sera.