Grecki Dip ziemniaczano-migdałowy
Przepis Grecki Dip ziemniaczano-migdałowy jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, grubą bułkę tartą, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj migdałowe joy Greckie naleśniki jogurtowe, Wiśnie w syropie migdałowym na greckim jogurcie, oraz Ciasto Jogurtowe Z Żurawiną Migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Ziemniaki przykryć wodą w małym garnku i dobrze doprawić solą, następnie dusić do miękkości, około 15 minut.
Podczas gdy ziemniaki gotować, tosty migdały i bułkę tartą oddzielnie w piekarniku, aż blady złoty, 8 do 10 minut, a następnie ostudzić.
Po uruchomieniu silnika Wrzuć czosnek do robota kuchennego i posiekaj.
Dodać orzechy i bułkę tartą i drobno zmielić. Pulse w wodzie, 3/4 łyżeczki soli i 1 łyżka soku z cytryny.
Ziemniaki odcedzić i grubo rozgnieść widelcem, następnie dodać do procesora z olejem i pulsować, Aby połączyć.
Dodać sok z cytryny do smaku i cienkie z odrobiną wody w razie potrzeby.