Grecka patelnia do ravioli
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów kuchni śródziemnomorskiej do swojej skrzynki z przepisami, przepis na greckie ravioli na patelni może być warty wypróbowania. Za 1,97 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 414 kalorii , 18 g białka i 16 g tłuszczu . 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i kup ravioli z serem, cebulą, cukinią i kilkoma innymi składnikami, aby przygotować je już dziś. Przepis jest sponsorowany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, przepis zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 64% . Wypróbuj podobne przepisy: „Toasted” Agnolotti (lub Ravioli) , „3 Cheese Ravioli” i „Baked Ravioli & Meat Sauce” .
Instrukcje
Ugotuj ravioli zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie, na dużej patelni, smaż wołowinę, cukinię i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Odcedź ravioli i dodaj na patelnię. Dodaj sos marinara, wodę i pieprz. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 5 minut.
Dodaj pomidory, ser, oliwki i 1 łyżkę bazylii.