Granola naleśniki bananowe z masłem cynamonowo-miodowym
Granola naleśniki bananowe z cynamonem masło miodowe może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 79 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, olej roślinny, banany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki słodko-ziemniaczane z masłem miodowo-cynamonowym, Tost bananowy z masłem orzechowym z Granolanem i miodem {This is My Real Life}, oraz Bananan i naleśniki z jagodami z masłem cynamonowo-waniliowym.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać jajko i mleko i olej, aż dobrze połączone. W innej misce ubić sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i cukier.
Dodaj do mokrych składników.
Dodać mąkę trochę na raz, aż ciasto jest ciekły, ale nie wodnisty (użyłem około 2 szklanki może trochę mniej) nie nad wymieszać (lumpy ciasto jest pożądane).
Patelnia ciepła lub patelnia do 350° (lub średnia). Smarować odrobiną masła lub bez sprayu.
Dodaj 1/4 szklanki ciasta do rozgrzanej patelni, dla każdego naleśnika (nie nad tłumem).
Posypać każdy naleśnik granolą i top z plasterkami banana. Gotować przez 1-1 / 2 do 2 minut przed ostrożnie przewracania. Gotować przez dodatkowe 1-2 minuty.
Podawać natychmiast z cynamonowym masłem miodowym i syropem klonowym.