Granola Klonowo-Migdałowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj Granolan Klonowo-migdałowy. Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 129 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka rodzynek, ścinane migdały, zwykły owies i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Granola Klonowo-Migdałowa, Granola Jagodowa Klon Migdałowy, oraz Migdałowy klon GRANOLA z nie z tego świata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Połączyć wodę i 4 kolejne składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Wlać mieszaninę owsa; wrzucić do herbu.
Rozprowadzić mieszaninę owsa na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 35 minut lub do złotego koloru, mieszając co 10 minut.
Umieścić w dużej misce; wymieszać z morelami i rodzynkami. Całkowicie fajne.
pozwól swojemu maluchowi pomóc poprzez: poszukiwanie i zbieranie składników.
Wlać odmierzony owies i migdały do miski do mieszania. Łyżka schłodzonej granoli do pojemnika do przechowywania.
Uwaga: Przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia.