Granita Wiśniowo-Migdałowa

Granita Wiśniowo-Migdałowa
Granita wiśniowo-migdałowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 77 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, migdały, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody Wiśniowe Profiteroles Z Migdałową Granitą, Granita Migdałowa, oraz Granita Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż wiśnie będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z ekstraktem migdałowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść mieszankę wiśniową do miski. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Mieszankę wiśni umieścić w blenderze, dodać sok z cytryny i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę przez sito do miski, naciskając tylną łyżką, aby uzyskać sok. Wyrzucić ciała stałe. Ustaw miskę w dużej misce wypełnionej lodem, aż ostygnie, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać mieszaninę do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Przykryć i zamrozić do częściowego zamrożenia (około 1 godziny). Zeskrobać widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrozić, skrobanie widelcem co godzinę, dodatkowe 3 godziny i 30 minut lub do całkowitego zamrożenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Łyżka granity do misek; wierzch równomiernie z migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn