Graham Cracker Brown Bread
Graham Cracker brązowy chleb może być tylko chleb, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, rodzynki, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mini Brown Sugar Glazed Graham Cracker Pączki, Chleb Graham Cracker, oraz Masło orzechowe-serniki z brązowym cukrem-ciasto Graham Cracker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 8 x 4-calowy bochenek patelni z sprayem do gotowania; kurz z 4 łyżeczki okruchy.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Masło umieścić w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładkie (około 1 minuty). Stopniowo dodawać okruchy 1 szklanki; beat aż dobrze połączone (około 2 minut).
Dodać jajko i pokonać 1 minutę.
Dodaj melasę i ubijaj, aż dobrze się połączą.
Ubijając z małą prędkością, dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką masła, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; ubijać aż do wymieszania. Wymieszać z rodzynkami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 15 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.