Gotuj książkę: Vin d ' Orange

Gotuj książkę: Vin d ' Orange
Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli 8,39 zł za porcję spada w budżecie, gotować książkę: Vin d ' Orange może być niesamowite bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jeśli masz laskę cynamonu, pomarańcze, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: karmelizowany Sernik pomarańczowy, Ugotuj książkę: pomarańczowy Pekan Dziki Ryż, oraz Ugotuj książkę: Borówka Pomarańcz bazylia Granita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wino, wódkę, pomarańcze, cukier, laskę cynamonu i fasolę wanilii w dużej szklanej misce lub ceramicznym garnku spożywczym i wymieszaj, aby rozpuścić cukier. Przykryć szczelnie i umieścić w chłodnym, ciemnym miejscu na 1 tydzień, mieszając codziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Przecedzić przez sitko o drobnych oczkach lub pojedynczą grubość gazy i posmakować słodyczy, dodając w razie potrzeby szczyptę cukru. Zdekantować do butelek, a następnie zakorkować je. Przechowuje w lodówce do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn