Gotuj książkę: sumo Wrestler Hot Pot jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz yuzu kosho, kurczak, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: PBJ, Gotuj książkę: Vin d ' Orange, oraz Gotuj książkę: Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić pierogi z kurczaka, umieść kurczaka, imbir, miso, jajko i szalotki w misce roboczej robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Pulsuj, aż mieszanina stanie się grubą pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miso
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć do miski i uformować na patty o grubości 1 cala, dzięki czemu czerpanie będzie prostsze i szybsze. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przygotuj bulion, łącząc bulion z kurczaka, sake i sól w misce; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Japoński Sos Sezamowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Kapustę i czosnek ułożyć na dnie gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Wlać bulion. Przykryć gorący garnek i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Odkryj garnek i zmniejsz ciepło do średniego, aby płyn się simmers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodaj tofu, negi, cebula, grzyby shiitake, i grzyby enoki do gorącego garnka, układając każdy składnik w osobnym, zgrabny pęczek. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Odsłoń garnek i połóż plastry brzucha wieprzowego na pozostałych składnikach. Gdy garnek wróci do wrzenia, gotować na wolnym ogniu, aż brzuch wieprzowy jest gotowane przez, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Brzuch Wieprzowy
Grzyby Enoki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Przenieść gorący garnek do stołu jadalnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Składniki podawać razem z bulionem w małych miseczkach, akcentując Yuzu kosho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Yuzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego