Gotuj książkę: sumo Wrestler Hot Pot

Gotuj książkę: sumo Wrestler Hot Pot
Gotuj książkę: sumo Wrestler Hot Pot jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz yuzu kosho, kurczak, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: PBJ, Gotuj książkę: Vin d ' Orange, oraz Gotuj książkę: Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić pierogi z kurczaka, umieść kurczaka, imbir, miso, jajko i szalotki w misce roboczej robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Pulsuj, aż mieszanina stanie się grubą pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
MisoMiso
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć do miski i uformować na patty o grubości 1 cala, dzięki czemu czerpanie będzie prostsze i szybsze. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przygotuj bulion, łącząc bulion z kurczaka, sake i sól w misce; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Kapustę i czosnek ułożyć na dnie gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wlać bulion. Przykryć gorący garnek i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Odkryj garnek i zmniejsz ciepło do średniego, aby płyn się simmers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodaj tofu, negi, cebula, grzyby shiitake, i grzyby enoki do gorącego garnka, układając każdy składnik w osobnym, zgrabny pęczek. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Odsłoń garnek i połóż plastry brzucha wieprzowego na pozostałych składnikach. Gdy garnek wróci do wrzenia, gotować na wolnym ogniu, aż brzuch wieprzowy jest gotowane przez, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Przenieść gorący garnek do stołu jadalnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Składniki podawać razem z bulionem w małych miseczkach, akcentując Yuzu kosho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
YuzuYuzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Sugerowana przystawka: Ramen
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RamenMakaron Ramen

Składniki

4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.udka i udka kurczaka bez kości, obrane ze skóry i grubo posiekaneudka i udka kurczaka bez kości, obrane ze skóry i grubo posiekane9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1łyżka czerwony ocet winnyopakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast991 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.(połowa 200 gramowego opakowania) pieczarki enoki, przycięte i rozcięte(połowa 200 gramowego opakowania) pieczarki enoki, przycięte i rozcięte1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży imbirposiekany świeży imbir2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 małej główki zielonej kapusty (ok., pokrojonej na kawałki1/2 małej główki zielonej kapusty (ok., pokrojonej na kawałki12 łyżeczki czosnku w proszkuaka (red) misoaka (red) miso3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.średnia cebula hiszpańska (około, pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 calaśrednia cebula hiszpańska (około, pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży brzuch wieprzowy, cienko pokrojony o grubości 1/8 cala (zapytaj rzeźnika) i plastry o połowęświeży brzuch wieprzowy, cienko pokrojony o grubości 1/8 cala (zapytaj rzeźnika) i plastry o połowę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejapoński sos sezamowyjapoński sos sezamowy2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane szalotkiposiekane szalotki1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby shiitake (ok. 8 sztuk), na łodygachgrzyby shiitake (ok. 8 sztuk), na łodygach2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 opakowania (ok. tofu, pokrojone na 4 sztuki1/2 opakowania (ok. tofu, pokrojone na 4 sztuki43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calazielony yuzu kosho, dla akcentuzielony yuzu kosho, dla akcentu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn