Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy

Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj gotować książkę: najlepszy mus czekoladowy spróbuj. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 819 kalorii. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grand marnier, espresso, półsłodkie czekoladowe chipsy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gotuj książkę: prosty mus czekoladowy, Ugotuj książkę: mus czekoladowy z nasionami kardamonu, oraz Ugotuj książkę: świeży Mus cytrynowy.

Instrukcje

1
Włożyć czekoladowe chipsy do ciężkiego rondla i stopić, ciągle mieszając, na bardzo małym ogniu. Z ognia dodaj espresso, a następnie wymieszaj z Grand Marnier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Grand MarnierGrand Marnier
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Niech mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
3
Do schłodzonej mieszaniny czekolady dodajemy po kolei żółtka, dokładnie ubijając po każdym dodaniu. Odłóż to na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
4
Ubij 1 szklankę śmietany w dużej misce, aż zgęstnieje. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż śmietana zgęstnieje, ale nie jest przesiąknięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Połączyć białka i sól w dużej misce, i ubić mikserem elektrycznym, aż utworzą sztywne szczyty. Białka delikatnie ułożyć na bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać około 1/3 masy jajecznej do masy czekoladowej, dokładnie wymieszać. Następnie, za pomocą dużej gumowej szpatułki, zeskrobać pozostałą mieszaninę białka na bazie czekolady i delikatnie złożyć je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Łyżka musu do poszczególnych kubków deserowych lub do miski do serwowania, i przechowywać w lodówce, aż zestaw, 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W czasie podawania, ubij pozostałą 1 szklankę śmietany, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Dodać wanilię i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Każdą porcję musu udekorować bitą śmietaną i posypać wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn