Gotuj książkę: Best-Ever American Wings

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać gotować książkę: Best-Ever American Wings spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 219 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka melasy, tymianku, bez smaku oleju do gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotuj książkę: Classic Buffalo Wings, Ugotuj książkę: słodko-kwaśne skrzydełka Wietnamskie, oraz Ugotuj książkę: Mahoń-szkliwione skrzydełka z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij końcówki skrzydeł i zachowaj je do robienia zapasów. W dużej misce, połączyć czerwone wino, ketchup, Heinz 57, brązowy cukier, chili w proszku, melasa, oregano, tymianek, papryka, i sos Tabasco. W 12-calowej patelni saute, dodać olej i podsmażyć czosnek. kiedy czosnek zaczyna brązowieć, dodaj mieszaninę czerwonego wina. Doprowadzić do niskiego wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
W misce wystarczająco dużej, aby pomieścić skrzydła, połączyć skrzydła i sos z czerwonego wina.
Dokładnie wymieszać. Zamarynuj skrzydła w lodówce przez 1 do 24 godzin (im dłużej, tym lepiej).
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wyłożyć płytką patelnię do pieczenia folią. Pokryj stojak z drutu nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść stojak na patelni do pieczenia.
Odcedzić kurczaka i zarezerwować marynatę. Ułóż skrzydła na stojaku (gładka powierzchnia w dół) i piecz przez 30 minut.
Spuścić nagromadzony płyn z patelni. Skrzydła zalać marynatą, obrócić i ponownie zalać. Piecz, aż skrzydła zmienią kolor mahoniowy, o kolejne 30 protokół.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.