Gotuj książkę: sumo Wrestler Hot Pot jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz yuzu kosho, kurczak, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: PBJ, Gotuj książkę: Vin d ' Orange, oraz Gotuj książkę: Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić pierogi z kurczaka, umieść kurczaka, imbir, miso, jajko i szalotki w misce roboczej robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Pulsuj, aż mieszanina stanie się grubą pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Miso
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przełożyć do miski i uformować na patty o grubości 1 cala, dzięki czemu czerpanie będzie prostsze i szybsze. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przygotuj bulion, łącząc bulion z kurczaka, sake i sól w misce; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Japoński Sos Sezamowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Kapustę i czosnek ułożyć na dnie gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wlać bulion. Przykryć gorący garnek i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Odkryj garnek i zmniejsz ciepło do średniego, aby płyn się simmers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj tofu, negi, cebula, grzyby shiitake, i grzyby enoki do gorącego garnka, układając każdy składnik w osobnym, zgrabny pęczek. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Odsłoń garnek i połóż plastry brzucha wieprzowego na pozostałych składnikach. Gdy garnek wróci do wrzenia, gotować na wolnym ogniu, aż brzuch wieprzowy jest gotowane przez, o 5 minut więcej.