Gotowany Sum z porem i musztardą
Gotowany Sum z porem i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.87 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka porów, soli, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gotowany Łosoś Z Porami, Kurczak gotowany z tymiankiem i porami, oraz Gotowane przegrzebki z porami i marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pory gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 minutę; odcedzić. Zanurz pory w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Rozetrzyj dużą patelnię z 1 łyżką masła i posyp szalotką.
Filety ułożyć na szalotce, a na rybę polać wermutem i bulionem z kurczaka.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Rozmieść pory wokół ryby. Przykryć papierem do pieczenia. Doprowadzić ciecz do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 12 do 14 minut lub aż ryby płatki widelcem, fastrygowanie od czasu do czasu.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Wlać sos przez sitko z siatki drucianej do miski, zachowując pory. Powrót płynu do patelni, i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty lub aż sos zmniejsza się do 3/4 szklanki.
Dodać śmietanę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 minuty lub aż sos jest zmniejszona o połowę.
Ubij musztardę, 2 łyżeczki masła i sok z cytryny. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj zarezerwowane pory i gotować 1 minutę lub aż gorące; łyżka nad rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.