Gotowanie z piwem: Wolnowar Rauchbier Pulled Chicken
Gotowanie z piwem: Wolnoopalacz Rauchbier Pulled Chicken to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 534 kalorie, 81g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kminku, sos pomidorowy, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork, Gotowanie Creation: Easy Slow Cooker Pot Roast in Beer, oraz Slow Cooker Root Beer Pulled Pork Sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać razem sos pomidorowy, ocet jabłkowy, sos Worcestershire, sucha musztarda, i kminek.
Dodaj dżem morelowy i mieszaj, aż nie pozostaną żadne grudki dżemu.
Dodaj całą zawartość chipotle do puszki adobo i wymieszaj do dystrybucji.
Umieścić kurczaka w 6-quart powolnej kuchence.
Polać sosem i dodać piwo, wymieszać, aby pokryć kurczaka i rozprowadzić. Przykryć i gotować na niskie 7 do 8 godzin.
Kiedy kurczak jest gotowy, wyłącz powolną kuchenkę i podnieś każdy kawałek kurczaka z sosu za pomocą łyżki szczelinowej lub szczypiec. Rozdrobnij kurczaka za pomocą dwóch widelców, umieszczając rozdrobnionego kurczaka w garnku o pojemności 6 qt. Rozdrobnić chipotles wraz z kurczakiem, lub wyrzucić na łagodniejsze danie. Odtłuścić płyn do gotowania za pomocą separatora tłuszczu (lub odtłuścić tłuszcz z wolnej kuchenki przed nalaniem na kurczaka.) Przechowywać w lodówce kurczaka w sosie w tym momencie, jeśli serwujesz później, lub odgrzać natychmiast służyć, wraz z ostrym sosem w razie potrzeby.