Gotowanie z dziećmi: czekoladowe płatki kukurydziane
Gotowanie z dziećmi: czekoladowe płatki kukurydziane mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 127 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czekolada, złoty syrop, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 525 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Gotowanie z dziećmi: Chocolate Covered S ' mores Grahams, Dzieci Mogą Zrobić: Ciastka Owsiano-Czekoladowe, oraz Gotowanie z dziećmi: Fajitas.
Instrukcje
Dzieci: zważyć składniki. Starsze dzieci mogą to zrobić samodzielnie pod nadzorem, a maluchy mogą pomóc w wlewaniu lub łyżeczkowaniu składników do wag. W rondlu lub misce do mikrofalówki umieścić 50 g masła, 100 g mleka lub gorzkiej czekolady, pokruszone na kawałki i 3 łyżki złotego syropu. Wrzuć 100 g płatków kukurydzianych do innej dużej miski.
Dorośli: roztopić zważone masło, czekoladę i złoty syrop w rondlu na małym ogniu lub na krótko w kuchence mikrofalowej. Pozostawić do ostygnięcia trochę przed wylaniem płatków kukurydzianych.
Dzieci: składniki delikatnie wymieszać drewnianą łyżką. Łyżka mieszaniny w 12 przypadkach cupcake ułożone na tacy muffin (lub blachy do pieczenia, jeśli nie masz). Dorośli będą musieli to zrobić dla młodszych dzieci lub po prostu ułożyć na tacy i pozwolić na bałagan. Włóż do lodówki, aby ustawić.