Gotowane Mahi Mahi (z grzybami i morelami)

Gotowane Mahi Mahi (z grzybami i morelami)
Gotowane Mahi Mahi (z grzybami i morelami) wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 149g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 1229 kalorii. Na 33,07 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz morelę, wodę, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszoną morelę, możesz podążać za tym daniem głównym z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Gotowane Mahi Mahi (z grzybami i morelami), Mahi-Mahi w grzybach i Wermucie, oraz Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis.

Instrukcje

1
Ćwierć suszone grzyby i posiekać morele
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2
Pieczarki i morele umieścić w misce i zalać 1 1/2 szklanki wrzącej wody; odstawić na 15 minut; odcedzić, zastrzegając płyn
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do przecedzonej cieczy dodać kolendrę, skórkę z limonki i sok, sól i pieprz do smaku
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Rozpuścić tyle mleka w proszku instant, aby dodać do odcedzonego płynu, aby uzyskać 2 szklanki (około 1 szklanki); wymieszać i odstawić na bok
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
5
Pokrój filet Mahi Mahi na środku, aby zrobić dwa steki
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi MahiMahi Mahi
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
6
W nieprzywierającym, głębokim frypanie, spryskane sprayem wegetariańskim, na średnim ogniu, saute ćwiartowane grzyby, posiekane morele i szalotki przez 4 minuty
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
7
Dodaj filety Mahi Mahi, skórkę do góry, gotuj przez 1 minutę
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Mahi MahiFilety Mahi Mahi
8
Dodaj zarezerwowaną płynną mieszaninę, doprowadzić do duszenia i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub do płatków ryb
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Wyjmij rybę i połóż na półmisku skórkę w dół i utrzymuj ciepło
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Zrobić zawiesinę skrobi kukurydzianej i zimnej wody, dodać do frypanu, wymieszać i doprowadzić do wrzenia, gotować przez 2 minuty lub aż płyn zgęstnieje
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
11
Filety Mahi Mahi polać gęstym sosem Grzybowo-morelowym i podawać
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Mahi MahiFilety Mahi Mahi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn