Gorący Cydr Jabłkowy
Gorący cydr jabłkowy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 150 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, skórkę pomarańczową, jagody ziela angielskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa, Jabłkowy Cider ciasto orzechowe z lukrem jabłkowym, oraz Jabłecznik wieprzowina z czerwoną kapustą i jabłecznikiem dębowym # winePW 5 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać cydr jabłkowy i syrop klonowy do dużego rondla ze stali nierdzewnej.
Na środku umytego kwadratu gazówki umieścić laski cynamonu, goździki, jagody ziela angielskiego, skórkę pomarańczową i skórkę cytrynową; złożyć boki gazówki, aby zamknąć wiązkę, a następnie związać ją długością Sznurka kuchennego. Upuść wiązkę przypraw do mieszanki cydru.
Umieść rondel na umiarkowanym ogniu przez 5 do 10 minut lub aż cydr będzie bardzo gorący, ale nie wrzenia.
Usuń cydr z ognia. Odrzuć pakiet przypraw. Nalej cydr do dużych filiżanek lub kubków, dodając świeży kij cynamonu do każdej porcji, jeśli chcesz.