Gorące Phyllo Burritos
Przepis gorące Phyllo Burritos jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 62 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, mieszankę przypraw taco, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój zielone wierzchołki z cebuli. Topy gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 minutę; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Każdy kawałek pokroić wzdłuż na 3 lub 4 paski i odstawić.
Posiekać tyle białych porcji, aby zmierzyć 1/2 szklanki.
Proces posiekaną białą porcję, fasolę, a następnie 3 składniki w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki; odstawić.
Umieść 1 arkusz phyllo na dużej desce do krojenia i pokryj warzywnym sprayem do gotowania. Pozostałe prześcieradła należy przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem. Ułożyć 3 kolejne arkusze phyllo na pierwszym arkuszu, pokrywając każdy z warzywnym sprayem do gotowania.
Wytnij stos na pół wzdłuż, A każdą połowę pociąć w poprzek na trzecie.
Łyżka 1 łyżka mieszanki fasoli w pobliżu 1 długiej krawędzi każdego stosu; zwinąć zaczynając od tej samej krawędzi. Rolki szczypta 1 1/2 cala z każdego końca, i związać z zielonymi paskami cebuli.
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia. Powtórz procedurę 3 razy z pozostałymi stosami phyllo i mieszaniną fasoli.
Piec w temperaturze 400 przez 10 do 15 minut lub do złotego koloru; ostudzić na stojakach z drutu.
Podawać z dodatkową salsą.
UWAGA: Aby uzyskać łagodniejsze nadzienie, posadź jalepeo przed posiekaniem.