Gorąca włoska kiełbasa i krewetki z kaszą Asiago mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy serwuje 6 i kosztuje $1.9 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kukurydzy, przyprawy cajun, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa z krewetkami i Andouille z kaszą Asiago, Włoskie krewetki i kasza, oraz Krewetki, kiełbasa ' N kasza podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj wszystkie składniki w przepisie przed rozpoczęciem gotowania.
2
Do kaszy: w średnim rondlu doprowadzić bulion i mleko do delikatnego wrzenia i powoli ubić w kaszy. Zmniejsz ciepło do niskiego, przykryj i gotuj przez około 12-15 minut często mieszając. Podczas gotowania kaszy przygotuj kiełbasę i krewetki. Po zakończeniu kaszy wymieszać z serem asiago. Utrzymuj je w cieple i mieszaj, aż będą gotowe do podania. (Kasza nie może być wykonana z wyprzedzeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Asiago
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dla kiełbasy i krewetek: gotować monety pokrojone kiełbasy w 12 " patelni na średnim ogniu przez około 10-12 minut, aż rumiane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść do miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać oliwę z oliwek do gorącej patelni i gotować krewetki, obracając aż gotowane przez około 3-4 minut. Wymieszaj pomidory, czerwoną paprykę, kukurydzę, zieloną cebulę, czosnek, przyprawę i wodę i gotuj kolejne 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać ugotowaną kiełbasę i rozgrzać. Łyżka kaszy do poszczególnych misek i top z mieszanki kiełbasy i krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego