Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gorzkich zieleni z migdałami i kozim serem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 412 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.02 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, migdały, dziennik koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem, Risotto z gorzką zielenią i kozim serem Gouda, oraz Gorzkie Warzywa Z Kozim Serem, Pinenutami I Gruszkami.
Instrukcje
Rozłóż migdały w talerzu ciasta i tosty przez 10 minut, aż złoty.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
W misce wymieszać szalotkę i ocet; odstawić na 10 minut. W dużej misce, wrzucić rukolę, endywii, radicchio i migdały. Na patelni, rozgrzać olej, rozmaryn i tymianek na umiarkowanym ogniu przez 2 minuty, aż skwierczą. Wymieszać dżem i gotować do rozpuszczenia, 30 sekund.
Dodaj szalotkę i ocet i gotować na małym ogniu, aż do ogrzania, 30 sekund. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać sos na zielenie i wrzucić. Ułóż sałatkę na talerzach, ułóż 2 rundy koziego sera na każdym talerzu i podawaj.