Gorzka Pomarańcza Crostata
Gorzka pomarańczowa Crostata może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, żółtka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gorzka Pomarańcza Crème Brûlée, Bitter Cream And Orange Biscuits, oraz Gorzka pomarańcza i kardamon Martini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 F. w dużej misce, połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli.
Dodaj kawałki masła i zmiksuj opuszkami palców, aż mieszanina będzie krucha.
Dodać żółtka i zagniatać, aż ciasto się połączy. Uformuj ciasto na dysk. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 15 minut. Używając opuszkami palców, równomiernie wcisnąć 2/3 ciasta na 10-calowy talerz z masłem.
Marmoladę równomiernie rozprowadzić na wierzchu.
Rozwałkuj pozostałe ciasto na sześć pasków o szerokości 1/2 cala i umieść je w krzyżującym się wzorze na marmoladzie.
Piec do lekko złocistego, 40 minut.