Gorzka czekolada S ' mores

Gorzka czekolada S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ciemnej czekolady s ' mores spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1069 kalorii. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka niebielonej mąki, kakao z procesu holenderskiego, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorzka czekolada S ' mores Milkshake, Gorzka czekolada marakuja s ' mores, oraz Gorzka czekolada Kokosowe batony S ' mores dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rozłóż dolną stronę każdego krakersa z 1 łyżką konfitur malinowych i ułóż na płaskiej powierzchni, zachowaj bok do góry. Na 4 krakersach położyć pół tabliczki czekolady na wierzchu konfitur.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Takie Jak Butterfinger, Grubo PosiekaneBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Takie Jak Butterfinger, Grubo Posiekane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
PrzetworyPrzetwory
Do WiązaniaDo Wiązania
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
4
Grzać pianki na patyczkach lub wieszakach, aż ze wszystkich stron zbrązowią i zmiękną. Na każdym krakersie wyłożyć 3 pianki z czekoladą, a na każdym z pozostałych krakersów, z malinami. Ułóż je na arkuszach folii i połóż na grillu. Zamknij pokrywę i grilluj, aż czekolada zacznie się topić, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Do WiązaniaDo Wiązania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Podawać natychmiast.
6
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem i spryskać lekko sprayem nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
7
W średniej wielkości misce ubić mąkę, sól, kakao, cukier i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Masło pokroić w mieszaninę mąki, aż uformują się małe okruchy. W osobnej misce ubijamy miód i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Dodać płyn do suchych składników i wrzucić lekko widelcem, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
10
W razie potrzeby dodać dodatkowe mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
11
Ciasto wyłożyć na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść, aż będzie gładkie. Ciasto podzielić na pół. Przykryć folią i schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
12
Pracować z połową ciasta na raz, utrzymując pozostałe ciasto przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
13
Przełożyć 1 kawałek ciasta na kawałek pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
14
Rozwałkuj go na prostokąt nieco większy niż 10 na 14 cali i o grubości około 1/16 cala. Przyciąć krawędzie i nakłuć ciasto równomiernie za pomocą Dockera do ciasta lub widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
15
Przełożyć ciasto na blachę do pieczenia, posypać wierzch połową cukru i powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
16
Piec do lekko twardego w dotyku, około 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
17
Wyjmij je z piekarnika i natychmiast pokrój w prostokąty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
18
Przenieś je do stojaka, aby ostygły
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn