Gorzka Czekolada-Anyżowe Biszkopty

Gorzka Czekolada-Anyżowe Biszkopty
Gorzka czekolada-anyżowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 13 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 22. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, czekoladę premium i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Anyżowe Biszkopty W Czekoladzie, Anyżowe Biszkopty Z Kawałkami Czekolady, oraz Czekoladowe Toffi Biscotti.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę, anyż, sodę oczyszczoną i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
AnyżAnyż
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić na średniej prędkości mikserem do wymieszania (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, ubijając tylko do wymieszania. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 7 razy. Uformuj ciasto w 12-calową bułkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
RolkaRolka
7
Umieść rolkę na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; pat do grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjmij rolkę z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pokrój rolkę w poprzek na 22 plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
12
Miejsce, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Piec w temperaturze 300 przez 10 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną). Chłodne ciasteczka całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
14
Rozgrzać czekoladę w małym ciężkim rondlu na małym ogniu przez 5 minut lub do rozpuszczenia; wymieszać. Ciasteczka Dip, Góra strony w dół, w czekoladzie; niech nadmiar czekolady kapać z powrotem do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
15
Na blasze do pieczenia ułożyć ciasteczka, boki czekoladowe do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
16
Odstawić na 1 godzinę lub do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn