Gorgonzola, migdały i gruszki pieczona brukselka
Gorgonzola, migdały i gruszka pieczona brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 135 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz gorgonzolę, pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brukselka Pieczona, Pieczona brukselka z boczkiem, oraz Pieczona brukselka z czosnkiem i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni 3 quart na średnim ogniu.
Dodać brukselkę i doprawić solą i pieprzem.
Niech gotować bez mieszania przez 3 protokół. Zamknij pokrywką i gotuj przez 5-7 minut.
Zdjąć pokrywkę i wymieszać z czosnkiem. Brukselka powinna być rumiana. Wymieszać z migdałami, suszonymi gruszkami i serem gorgonzola (ja użyłam sosów sałatkowych Delallo).