Gorąca Biała czekolada z imbirem

Gorąca Biała czekolada z imbirem
Gorąca Biała czekolada z imbirem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Jeśli masz czekoladę do pieczenia premium, cukier, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Ginger White Chocolate Blondies, oraz Biała Czekolada Imbir Krople dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w dużym rondlu; gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie złocista (około 5 minut), często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
3
Dodaj mleko i czekoladę, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podgrzewać na średnim i małym ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się pęcherzyki, często mieszając (nie gotować). Przecedzić mieszaninę przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn