Golonki Cielęce Z Papryką
Papryka Cielęcina Shanks może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 49g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka papryki cubanelle, olej roślinny, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Papryka Jagnięca Shanks, Golonki Cielęce, oraz Duszone Golonki Cielęce.
Instrukcje
Patelnię smażyć na 2 palnikach, następnie cebulę i paprykę gotować w 1/4 szklanki oleju z liśćmi laurowymi i 1 łyżeczką soli na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, około 5 minut.
Dodaj pomidory z sokiem, rozbijając je łyżką i gotuj, mieszając, aż płyn odparuje, około 3 minut.
Posyp paprykę mieszanką pomidorową i wymieszaj tylko do połączenia, a następnie natychmiast wymieszaj bulion.
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Osuszyć i doprawić 2 łyżeczkami soli.
Rozgrzać 1/4 oleju szklanki w 12-calowej patelni ciężkiej na dużym ogniu, aż się połyska, a następnie dodać 4 trzonki i brązowy, obracając raz, o 8 minut w sumie.
Dodać trzciny do mieszaniny pomidorów w patelni.
Wylać tłuszcz z patelni i wytrzeć do czysta.
Podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju i brązowe pozostałe 4 trzonki w ten sam sposób, przenosząc do patelni.
Wylać tłuszcz z patelni, następnie dodać wino do patelni i gotować, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki, 15 do 20 sekund.
Wlać do patelni. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć szczelnie folią o dużej wytrzymałości i dusić w piekarniku do bardzo miękkiej, 2 do 2 i pół godziny (w zależności od wielkości).
Przekładamy łyżką szczelinową na talerz i utrzymujemy ciepło, luźno przykryte folią. Usuń tłuszcz z duszonego płynu.
Śmietanę i mąkę ubić w średniej misce.
Ubij około 1 szklanki gorącego duszenia w mieszaninie z kwaśną śmietaną, następnie dodaj mieszaninę do pozostałej duszenia w patelni i gotuj na wolnym ogniu (okrakiem w 2 palnikach) na małym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos się zagęści, około 5 minut.
Powrót shanks do sosu wraz z soków mięsnych z półmiska, i gotować na wolnym ogniu, aż ogrzane przez, o 10 protokół. Odrzuć liście laurowe.
Golonki cielęce (bez mieszanki kwaśnej śmietany) można dusić 1 dzień wcześniej i schłodzić w płynie do duszenia (przykryć raz ostygnie). Aby podgrzać, Usuń zestalony tłuszcz z powierzchni, a następnie Ustaw patelnię z trzonkami i płynem, pokrytym folią, na małym ogniu. Gotuj na wolnym ogniu, obracając się raz, aż trzonki zostaną podgrzane, około 15 minut, a następnie usuń trzonki i kontynuuj przepis.