Golden Fruitcake
Golden Fruitcake jest wegetariańska deser. Ten przepis daje 45 porcji z 244 kalorie, 4G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Na 43 centy za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz wyciąg z wanilany, kandyzowane wiśnie, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Golden Fruitcake, Golden Brandy Bundt Fruitcake, oraz Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rodzynki w dużej misce; przykryj wrzącą wodą i odstaw na 5 minut.
Dobrze odcedzić i odstawić.
W innej dużej misce śmietana i cukier.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Beat w wanilii.
Połączyć mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sól i sodę oczyszczoną; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z mlekiem. Wymieszać z orzechami włoskimi, ananasem, wiśniami, kokosem i rodzynkami.
Łyżka do dziewięciu nasmarowanych 5-3 / 4-in. x 3 po. x 2 po. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 300° przez 65-75 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.