Przepis na Gofry Portobello z syropem balsamicznym można przygotować w około 45 minut. Za 1,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 9 g białka i 25 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, proszku do pieczenia, tymianku i oleju rzepakowego. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 27%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Gofry z syropem z dwóch jagód, Balsamiczne steki Portobello i Gofry z ajerkoniaku z syropem cynamonowym.
Instrukcje
1
W małym rondlu połącz ocet i brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zredukuje się do 1/3 szklanki. Na małej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przenieś boczek i sok do małej miski; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj masło i kozi ser; ubijaj, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4
Na dużej patelni podsmaż grzyby na oleju do miękkości; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Umieść 1/4 szklanki grzybów w robocie kuchennym. Przykryj i przetwarzaj aż do bardzo drobnego posiekania. W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, tymianek, pieprz i sól. W drugiej misce połącz jajka, mleko, olej i posiekane grzyby; dodajemy do suchych składników, tylko do ich zwilżenia. Włóż pokrojone w kostkę grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec w nagrzanej gofrownicy według wskazówek producenta na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać z masłem z koziego sera i syropem balsamicznym.