Gofry pomarańczowe z syropem Klonowo-pomarańczowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów pomarańczowych z syropem Klonowo-pomarańczowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz sok pomarańczowy, jajko, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gofry pomarańczowo-migdałowe z syropem żurawinowym, Klon Papieski-koniak, sok z krwawej pomarańczy i syrop klonowy, oraz Syrop Klonowy Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-quart, podgrzać wszystkie składniki syropu tylko do gorąca. Utrzymuj ciepło podczas robienia gofrów.
Gofrownica ciepła. (Gofrownice bez powłoki zapobiegającej przywieraniu mogą wymagać szczotkowania olejem roślinnym lub spryskiwania sprayem do gotowania.) W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki gofrów trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Na każdy gofr wlać ciasto na środek gorącej gofrownicy. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec 3 do 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra.