Gofry Maślane
Gofry maślane mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, masło, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 24%. Spróbuj Gofry maślane z maślanką smażony kurczak, Najlepsze Gofry Maślane, oraz Gofry Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę przesiać, wysuszoną maślankę w proszku, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Przechowywać w lodówce" od podstaw mix " w plastikowych torbach do przechowywania, aż jesteś głodny gofrów. (Będzie przechowywać przez 1 miesiąc.)
Na gofry rano, ubić jajka w dużej misce, aż do wymieszania, a następnie ubić w wodzie i stopionego masła.
Suche składniki ubić w płynną mieszankę, aż będą gładkie.
Rozgrzaną gofrownicę lekko posmarować olejem roślinnym i łyżką-około 2 filiżanek na 4 gofry-w żelazku, szybko rozprowadzając.
Gotuj gofry zgodnie z instrukcją producenta, przenosząc jako ugotowane do stojaka rozgrzanego piekarnika 121°, aby się ogrzać. (Jeśli nie zamierzasz używać całej mieszanki na raz, podziel mieszankę suchego składnika na trzecie i przenieś do 3 zamykanych plastikowych torebek, aby umieścić ją w lodówce. Do każdej torebki potrzebne będzie 1 jajko, 1 szklanka wody i 2 łyżki roztopionego niesolonego masła.)