Gofry Kukurydziane
Gofry z mąki kukurydzianej mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, odtłuszczonego mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to gofry kukurydziane, Gofry kukurydziane i owsiane, oraz Gofry Kukurydziane Cheddar.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć mleko i olej, mieszając trzepaczką do drutu.
Dodaj do suchych składników, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Ubij białko z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż ubite białko na ciasto.
Posmaruj 8-calową kwadratową gofrownicę sprayem do gotowania; pozwól gofrownicy rozgrzać się.
Wlać ciasto na gorącą gofrownicę, rozprowadzając ciasto na brzegach.
Piec 3 do 4 minut lub do zatrzymania gotowania na parze.
Wafle pokroić na 4 kwadraty.