Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem jabłkowym
Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem jabłkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 338 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz jabłko, jabłecznik, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry jabłkowe z boczkiem z syropem jabłkowym, Gofry dyniowe maślane z jabłkami i syropem jabłkowym, oraz Gofry dyniowe maślane z jabłkami i syropem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, wymieszać 1 szklankę cukru, 3 łyżki Bisquick mix i 1 łyżeczka cynamonu. Wymieszać z cydrem i sokiem z cytryny. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem.
Gofrownica ciepła. (Gofrownice bez powłoki zapobiegającej przywieraniu mogą wymagać szczotkowania olejem roślinnym lub spryskiwania sprayem do gotowania przed dodaniem ciasta do każdego gofra.)
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki gofrów z wyjątkiem jabłek, aż do wymieszania. Wymieszać z jabłkiem.
Wlać ciasto na środek gorącej gofrownicy. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra.