Gofry Cynamonowo-Jabłkowe
Gofry cynamonowo-jabłkowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka maślanki, białka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym, Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem cynamonowym, oraz Gofry Jabłkowo Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę z olejem; wymieszać trzepaczką do drutu.
Dodaj do suchych składników, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać wanilią i jabłkiem.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie złóż ubitą mieszaninę białek jaj w ciasto.
Posmaruj 8-calową kwadratową gofrownicę sprayem do gotowania; pozwól gofrownicy rozgrzać się. Dla każdego gofra łyżka 1 1/4 szklanki ciasta na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto na krawędzie.
Piec 4 do 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Powtórz procedurę z pozostałym cieście.
Każdy gofr pokroić na 4 kwadraty.