Gofry Benedykt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać SOS hollandaise mix, parmezan, ocet, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gofry Benedykt, Jajka po benedyktyńsku na słonych gofrach, oraz Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić sos hollandaise zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając sok z cytryny i estragon. Przykryj, aby się ogrzać. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, maślankę, ser, olej i 1 jajka widelcem lub trzepaczką do wymieszania.
Podgrzewacz do gofrów; pędzel z dodatkowym olejem.
Wlać ciasto na środek gorącej gofrownicy, postępując zgodnie ze wskazówkami producentów dla zalecanej ilości. Zamknij pokrywkę; piec 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze i gofry są złotobrązowe.
Tymczasem w rondlu 3-quart, podgrzać 2 do 3 cali wody do wrzenia; zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać ocet. Rozbij pozostałe 4 jajka, po jednym, do kubka z kremem. Trzymając kubek blisko powierzchni wody, ostrożnie wsuń jaja do wody. Gotować od 3 do 5 minut, aż białka i żółtka będą twarde, nie cieknące.
Ułożyć 2 gofry, na wierzchu 2 plastry prosciutto, 1 jajko w koszulce i żądaną ilość sosu holenderskiego.