Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mąka do pieczenia Młyn Boba, Mąka z brązowego ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle, Gofry, oraz gofry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
2
Szczotkuj żelazko olejem lub spryskaj bezglutenowym, wegańskim sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
W średniej misce, ubić razem mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, i guma ksantanowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Ksantanowa
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj mleko ryżowe, 1/4 szklanki oleju kokosowego, nektar z agawy i wanilię (i chipsy czekoladowe, w razie potrzeby) i wymieszaj gumową łopatką do połączenia.