Gnocchi Ziemniaczane Bezglutenowe

Gnocchi Ziemniaczane Bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1032 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ryżową, ziemniaki russet, mąka ryżowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe z boczkiem i bazylią Ragu, Gnocchi Bezglutenowe, oraz Wegańskie Gnocchi Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 204°. przekłuj ziemniaki kilka razy nożem i umieść na blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości, około jednej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Wyjąć ziemniaki z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
Ubić razem białą mąkę ryżową i słodką mąkę ryżową. Używając mieszanki mąki, mąka swój licznik. Obierz ziemniaki i przełóż przez ricer ziemniaki na blat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubij razem jajka i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Polej ziemniaki. Mieszankę jajeczną przerabiać na ziemniaki za pomocą skrobaka lub widelca, aż ziemniaki zaczną się trzymać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Mieszanina będzie lepka.
7
Dodać jedną szklankę mieszanki mąki do mieszanki ziemniaków. Zacznij od urabiania mąki do mieszanki ziemniaków za pomocą skrobaka lub widelca. Gdy tylko ciasto zacznie się formować, zacznij wyrabiać ciasto ręcznie, aż cała mąka zostanie włączona. Ciasto powinno być twarde i nie lepkie. Jeśli tak, dodaj pozostałą mieszaninę mąki, około 1/4 szklanki na raz. (Możesz przetestować gnocchi, gotując mały garnek z wodą i gotując mały kawałek ciasta. Gnocchi powinny trzymać się razem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Ciasto podzielić na ćwiartki. Następnie, pracując z nim, tnij każdą ćwiartkę na pół. Pozostałe ciasto przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
9
Rozwałkuj każde ciasto ósme w kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Pokroić na kawałki wielkości kęsa. Kształt przez naciśnięcie małego wcięcia w każdym gnocchi lub toczenia gnocchi na widelcu lub desce gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
11
Przenieść w kształcie gnocchi do lekko białego ryżu mąki blachy do pieczenia. Gnocchi w kształcie można od razu zamrozić lub ugotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
1
Umieść blachę do pieczenia wypełnioną gnocchi w zamrażarce. Gdy gnocchi są zamrożone, przenieść do plastikowej torby zamrażarki. Gnocchi można zamrażać do dwóch miesięcy. Gotuj zgodnie z zaleceniami below.To gotować: gotować duży garnek osolonej wody. Gotować połowę świeżego lub mrożonego gnocchi we wrzącej wodzie, aż unosić się, o cztery minuty. (Smak jednego gnocchi, aby upewnić się, że jest gotowane przez).
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjmij gnocchi z wody za pomocą skimmera i przenieś do miski lub garnka z sosem. Powtórz z pozostałymi gnocchi. Jeśli gnocchi należy trzymać dłużej niż chwilę, skropić olejem i wrzucić, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn